il video corso fa soldi su internet guadagni sulla pubblicazione di annunci su internet guadagni bitcoin con il pilota automatico aiuto sul video delle opzioni binarie piattaforme trading senza commissioni

csapágy

csapágy

EDM Ipari és kereskedelmi Kft.
csapágy és tömítés kereskedelem

Mechanikus tömítések felújítása

→ vissza a csúszógyűrűs tömítés oldalra

Mechanikus tömítések felújításaAz EDM KFT. gyártó – szolgáltató programja, többek között, magában foglalja a forgó – berendezések felújítását, a mechanikus tömítések szemszögéből. A szolgáltatás éppúgy kiterjed a saját gyártási programunkban készült mechanikus tömítésekre, mint a világpiacon megtalálható valamennyi gyártó cég mechanikus tömítéseinek felújítására. Mivel az összetettebb szerkezetű mechanikus tömítések nehezebb munkakörülmények között dolgoznak, ez teljesen igazolja a felújításukat, úgy műszaki, mint gazdasági szempontokból. Az egyszerűbb szerkezetű mechanikus tömítéseknek, melyeket jóval könnyebb körülményekre alkalmaznak, jelentősen hosszabb az élettartama is. Ezért úgy gondoljuk, hogy az ilyen fajtájú mechanikus tömítéseknél a csere, azaz új tömítés beépítése, gazdaságilag előnyösebb. A forgóberendezések karbantartása, ami a mechanikus tömítéseket illeti, pontosan meghatározott eljárás alapján történik, mely alatt értendő a mechanikus tömítés jelenlegi állapotának felmérése és ez alapján kell a következő műveleteket elvégezni :

1. A már meglévő tömítő – arcok karbantartó leppelése, vagy cseréje.
2. Az összes másodlagos tömítés cseréje.
3. A rugó cseréje.
4. A tömítés házának tisztítása és csiszolása.

A befejezett felújítás után működési próbát végzünk a mechanikus tömítésen a vizsgálati részlegünkben. Az így felújított és kipróbált mechanikus tömítés maradéktalanul kielégíti a megadott üzemi körülményeket és kívánalmakat.

→ vissza a csúszógyűrűs tömítés oldalra