csapágy

csapágy

EDM Ipari és kereskedelmi Kft.
csapágy és tömítés kereskedelem

Cégünkről

Az EDM Ipari és Kereskedelmi Kft. budapesti székhelyű cég. Fő tevékenységünk csapágyak, szikraforgácsoló berendezések és tömítések kereskedelme.

Csapágyak és tömítések kereskedelemeAz EDM Kft. az általa szolgáltatott valamennyi árucsoportban teljes kínálatot bíztosít, a termékcsoport piacvezetőivel szorosan együttműködve. Jelenleg több külföldi gyártó cégnek vagyunk képviselete.

 

Csapágy és ipari alkatrész

Kereskedőink a világ legtávolabbi pontjáról a legkülönlegesebb igények egyedi beszerzését rövid szállítási határidővel tudják teljesíteni, kiterjedt kapcsolatrendszerünkön keresztül. Ezek mellett cégünk mérnöki, tervezési tevékenységet is végez. Társaságunk egyes tagjainak több évtizedes szakmai háttere biztosítja partnereink megelégedését. Partnereink kiszolgálását közvetlen házhozszállítással is könnyebbé tesszük, amivel időt és pénzt takarítunk meg vevőinknek. Külön részleget állítottunk fel postai csomagfeladásra, melynek segítségével az ország legtávolabbi pontján lévő vevőinket is képesek vagyunk kiszolgálni.

csapágy raktározásVisszatérő igények kiszolgálása érdekében cégünknek lehetősége van ún. bizományosi raktár létrehozására, melynek segítségével a leggyorsabb és legegyszerűbb módon teljesíthetjük megrendelőink igényeit. Cégünk alapvető célja, hogy tevékenységét partnerei maximális megelégedettsége mellett végezze.

Reméljük, felkeltettük érdeklődését. Várjuk Önt és munkatársait, hogy egy személyes találkozó alkalmával megbeszélhessük a részleteket.

Csapágy és csapágyház kereskedelemTermészetesen egy előre leegyeztetett időpontban cégünk munkatársai is szívesen felkeresik Önt.

Kérjük ne feledje: mi levesszük az Ön válláról a beszerzés fáradalmait! Ha minket választ, magának időt, cégének pénzt takarít meg!

Csapágyak kereskedelme

Tisztelettel:

Szalay Egmont Gábor
Ügyvezető