csapágy

csapágy

EDM Ipari és kereskedelmi Kft.
csapágy és tömítés kereskedelem

Tömítések, O-gyűrűk, szimeringek, Poliamid PA6 és egyéb anyagok

Szimering

SzimeringA szimering akár forgó tengely, akár alternáló mozgást végző tengely tömíteseként egyaránt az egyik legelterjedtebb tömítés fajta. A megrendelőink rendelkezésére állunk a teljes méretválaszékkal, a legkisebbtől az extrém nagy méretekig. Tovább…

O-gyűrű, O-zsinór

O-gyűrű, O-zsinórAz O-gyűrű kör keresztmetszetű dinamikus vagy statikus tömítő elem, ami hidraulikus és pneumatikus rendszereknél kerül alkalmazásra. Szinte minden folyadék vagy gázközeg megfelelően tömíthető a segítségükkel. Tovább…

Egyéb tömítések

A fenti két népszerű tömítés fajtán kívül cégünk kínálatában megtalálható még V-gyűrű, G-gyűrű, Quadring és Quadring zsinór, tengelytömítés, hidraulika tömítés, horonygyűrű, réztömítés, rúdtömítés, szennylehúzó.

Táblás tömítések - azbesztmentes tömítõlemezek

Táblás tömítések - azbesztmentes tömítõlemezekFelhasználási területük tûz- és hõvédelem, acél- és olvasztóüzemek, színesfémkohászat, elektromos-, hõ-, vegy- és gyógyszergyártás, épületek szigetelése. Az általános táblaméret 1500mmx1500mm, a lemezvastagsága 0,5mm-tól 5mm-ig terjed.

Különböző körülményekre többféle táblás tömítést kínálunk, műszaki rajz alapján a tömítések kivágása megoldott, a részletekkel kapcsolatban keresse kollégáinkat.