trading con generatore di numeri casuali guadagnare soldi seduto al computer algoritmi per opzioni binarie possibile tracciare linee di tendenza trading di opzioni binarie versione demo portafoglio bitcoin core come utilizzare

csapágy

csapágy

EDM Ipari és kereskedelmi Kft.
csapágy és tömítés kereskedelem

Szimering

→ vissza a tömítések oldalra

A szimering akár forgó tengely, akár alternáló mozgást végző tengely tömíteseként egyaránt az egyik legelterjedtebb tömítés fajta. Az alábbi alapanyagokban elérhető:

- NBR (Acrilnitril-Butadién-Kaucsuk) általánosan használt tömítésfajta, ami az ásványolaj bázisú kenőolajokkal és zsírokkal szembeni ellenállóképességének köszönhetően a leggyakrabban alkalmazott anyag. Hőmérséklet-tartomány: -40°C-tól +110°C-ig.

- VITON tömítéseket felhasználhatunk ott, ahol a hőmérséklet vagy az egyéb környezeti viszonyok ezt megkövetelik. A Viton tömítéseknek kiváló az ellenállása az olajokkal, az ásványi savak nagy részével, az üzemanyagfajták többségével és a hidraulikus folyadékokkal szemben. Hőmérséklet-tartomány: -40°C-tól +220°C-ig.

A kialakítása szerint lehet gumi vagy fémházas. A megrendelőink rendelkezésére állunk a teljes méretválaszékkal, a legkisebbtől az extrém nagy méretekig.